HTML

mindenkiBEUSA - USAmindenkibe

Friss topikok

Linkblog

2009.09.06. 00:55 mindenkiBeusa

ALT + j

Első és legfontosabb közlendőm, hogy végre meg van az í! Ide is írhatom, hogy juhíí-juhíííí!! :O)

Aztán emellett még itt van ez az Educational Component, ami azt jelenti, hogy tanulni is kell, nem csak dolgozni. Ez persze jó. Az R.I.T., azaz a Rocester Institute of Technology /www.rit.edu/ exkluzív árakat ajánl a szegény sorsú au-paireknek, azaz mindössze párszáz dollárt kell fizetni, amiből ráadásul egy részt a család fizet (500 dollár/év). Okos Beu kitalálta, hogy ő biza olyan szorgalmas, hogy felvesz még egy tárgyat, ami szakmába vág és az életrajzban is jól néz ki és ha hazamegy, akkor pikk-pakk talál egy jó fizető, kényelmes, kihívásokkal teli szuperállást. (hahaha) Kinézte az Advanced Project Management nevű tantárgyat, ami 4 kredit. Érdeklődő levelére válaszul megtudta, hogy a tárgyat felveheti, ehhez mindössz a 896 dollárt kell kifizetnie. Kreditenként..
A lelkesedésem kissé alábbhagyott, nagyjából mintha egy romantikus pillanatban Mádl Ferencet láttam volna meg meztelenül..

Most keresem az olcsóbb sulit és az elérhető támogatásokat. Hát van baj elég! Ráadásul az angol oktatás -ami mint kiderült alap áron szintén 10.000 dollár lenne egy évre- hétfőn fog elkezdődni, ami itt Labour Day, azaz nagy nemzeti ünnep és senki nem dolgozik és minden zárva van. Kivéve persze a sulinkat...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkibeusa.blog.hu/api/trackback/id/tr891362924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása