HTML

mindenkiBEUSA - USAmindenkibe

Friss topikok

Linkblog

2009.09.29. 03:07 mindenkiBeusa

Panem et circenses

Városunkba látogatott a Cirque du Soleil társulata. Örömhír! Gondoltam elmegyek. Kellett találni hozzá egy partnert, egyrészt ugyebár mert egyedül nem akkora fíling, másrészt meg mert kedvezményes jegyek csak párosan váltatók. Oké. Kaddának volt kedve jönni, szuper. Hosszú tanakodás után találtunk egy napot, ami mindkettőnknek jó. A jegy 25 dollár, ami -tekintve, hogy most már tudom milyen jó helyre szólt- meglehetősen kedvező. Otthon a Papp Laciban olyan 20-25 ezer forint körül voltak az ilyenek. Igen ám, de ha a jegyet neten rendeled meg, akkor felszámítanak darabonként 11 dollár 'kényelmi díjjat'. Hát hiszen milyen jó neked a karosszékből jegyeket venni :D Na gondoltam jól elmegyek a helyszínre és megveszem mindössze 3 extra dollár (kezelési költség) felszámításával.

Iskola után Petivel nekiiramodtunk a belvárosnak, úgynevezett Down Town. Meglett a hely, nagy nehezen leparkoltam (életemben először parkolóházban..). Kb 10 perc alatt oda is sétáltunk az arénába, nem megy az olyan gyorsan egy három éves gyerekkel. Már majdnem pompás a dolog, beállunk a sorba, majd Peti megszólal: Bea, jön a pisi! Oóóó - gondoltam én. Előre szaladtam a pénztárhoz, hogy Ikszkjúz mi, hol pisilhetne  a gyerek? Tájékoztatólag közölték, hogy náluk bizony minden mosdó zárva van. ANYÁD! Ott állok egy idegen város közepén, de nem ám úgy, mintha a Blahán lennék, hogy á, beszaladunk a Börgerbe, hanem a kereszteződés 3 másik részén egy újság szerkesztősége, egy nagy bank és egy nagy bazi irodaház. Na most akkor mi?! Hát elindultam a gyerekkel a karomon a bank felé, hátha.. A lámpák egy örökkévalóságig voltak pirosak, utána át, be, postás kedves, segít, beenged, útbaigazít, Peti hős, visszatartja, WC-be pisil, mindenki örül, visszasétálunk és másis megvannak a  25+3 dolláros jegyek.

Az előadás fantasztikus volt, érdemes megnézni a képeket a weboldalukon!

http://www.cirquedusoleil.com/en/shows/alegria/default.aspx 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkibeusa.blog.hu/api/trackback/id/tr641414642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sz_timi 2009.10.03. 22:57:05

Legalább beengedték pisilni a gyereket. A múltkor egy match-ban vagy ilyesmi üzletben az anyuka már majdnem sírva kérte az eladó nőt, hogy engedje be a (szintén majdnem síró) kislányát pisilni, mert szegény nem bírja tovább. A nő az arcán bárminemű érzelem megnyilvánulása nélkül közölte,hogy nem és a szabály az szabály. Felrúgtam volna ha azzal megoldok bármit is :(
süti beállítások módosítása