HTML

mindenkiBEUSA - USAmindenkibe

Friss topikok

Linkblog

2009.08.06. 03:57 mindenkiBeusa

Akkor tehat a reszletek

Sajnos ekezet nincs..
Ami viszont van 240 lany egy rakason, a vilag minden reszerol, Argentinatol Esztorszagon keresztul Del-Afrikaig minden. Jopofa dolog ez! Vannak ezen kivul meg vorosteglas epuletek, filmekben latott nagy campus (Szolnoki Fosulisok nagy oromere van CAMPUS!!), aztan vannak rokak, mosomacik meg ozek (Barszikam: suta is van meg bak is!) /elso este fraszt kaptam mikor atbandukoltak elottem../ Aztan van meg cherry pepsi. A legjobb cucc, ami lehetseges. Lakas korrekt, oktatas korrekt, kaja korrekt, csak a WC otvar, az ember nem tud egy kellemeset pisilni, mert nem csak alul nyitott a dolog, hanem az ajto es a felfa kozott is van 3 centi.. Viszont 500 meterre van az ocean!
Osszessegeben eleg jol erzem magamat itten Long Islanden, Oaklandben!

Holnap megyunk New York Citybe, lesz 4 oras kirandulas idegenvezetovel, utana meg 2 ora free time. 20.30-kor pedig talalkozom vegre a csaladdal. Vasarnapig NYC-ben leszunk, utana megyunk Rocsiba. Ha mar Bormi, akkor Rocsi. Ennyi jar! :O)

Most epp ram akarjak zarni a geptermet, ugyhogy bucsuzom.
Irjatok, gondoljatok ram, hianyozzak!!!  :D

Itten vagyok:

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkibeusa.blog.hu/api/trackback/id/tr701291904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Öpi 2009.08.09. 16:02:49

Bejaaaaa, írok neköd, mert gondolok Rád és hiányzol!! :)
Sok puszi, aztán ki ne maradj sömmi rosszból!! ;P
süti beállítások módosítása