HTML

mindenkiBEUSA - USAmindenkibe

Friss topikok

Linkblog

2010.04.10. 02:06 mindenkiBeusa

Otthon sehol nem vagyok

Ákos csinált egy új klippet. Bánfalvi Sanyisat. Miközben ezerrel tanulmányozom a TOEFL IBT szóbeli mintakérdéseit, azért jut időm minden nap meghallgatni ezt a nótát. Úgy negyvenszer :O)
Az 'otthon sehol nem vagyok' téma amúgy is aktuális, kevesebb, mint 3 hónap, és megérkezem Ferihegyre. Lehet izzítani a lyukasztógépet és csinálni a konfettit! Meg gyűjteni a repiszeszeket a bulimra ;) Július 10-én ugyanis mulatunk! Samsungos buli lesz: Everyone's invited. Na azért nem. (még mielőtt Gergelnek eszébe jutna 'valaki'..) Hazamegyek és 2 hétig csak pacalon meg csirkeláb levesen fogok élni, túrórudit eszem mákostésztával és Borsodi sört iszom pálinkával, Hubertussal, Unicummal és baracklével meg citromos Dreherrel. És Nógrádi sós ropogóst majszolok zsíroskenyér-kovi ubi-kisfröccs kombinációval.. Ezt tervezem! \m/
De ez még messze van, addig le kell vizsgázni, be kell fejezni a sulit, dolgozni kell 70 napot, el kell utazni Torontóba meg Bostonba, sőt még az is lehet, hogy egy kicsit Mexikóba is. Ezekhez a tervekhez nagyvonalú anyagi felajánlásokat természetesen szívesen fogadok, forintban és dollárban egyaránt.. 
Sokakat érdeklő téma, hogy mi van a pasikkal, hát ezt szintén a Szindbád klipből vett idézettel tudom legjobabn kifejezni: "Ugyan kérem, engem nem érdekelnek a férfiak. Egyetlen valamire való sincs köztük" :O)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkibeusa.blog.hu/api/trackback/id/tr921908898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása