HTML

mindenkiBEUSA - USAmindenkibe

Friss topikok

Linkblog

2009.08.31. 02:06 mindenkiBeusa

Fogyasztás és fogyasztás

Köztudott, hogy a modern társadalom egyik tartópillére a fogyasztás. Először is hogy a termékekből/szolgáltatásokból fogyasszál minél-minél-minél többet, aztán majd jó pénzért  megszabaditanak az igy szerzett feleslegedtől, azaz fogyasztanak.
Hát igy megy ez Amerikában is, mi az hogy, itt megy csak igy igazán!

A hétvégén mi is eladtuk a lelkünket az ördögnek. /Hiszen ő is csak egy fogyasztó :)/ Ugyan kicsit taktikusabban, mert szombaton mentünk a fitness centerbe, bár inkább fitness szentélynek mondanám, vasárnap meg bruncholni. A brunch az a reggeli (breakfast) és az ebéd (lunch) összevonásából van, szabad(-beu-)forditásban rebéd. Az amcsi arcok elmennek a templomba, utána meg beülnek egy ilyen helyre, ahol kb. 8 dollárért kapnak tojást, kolbászt, sült szalonnát, hagymás krumplit, gigantikus amerikai palacsintákat juharsziruppal, lekvárral, hig (apám szavait idézve fosatós) kávéval.
20 perc, 2500 kalória.

A fitnessben persze nem voltunk ennyire hatékonyak, de azért igyekeztünk. Van ott kb 120 futó- meg taposógép, lépcsőző, 20 teniszpálya, mindenféle testépitő felszerelés és ezer féle foglalkozás. Na mi a néger ex-balettáncos srác mozgásórájára mentünk. Meg szaunázni. Tetszetős hely. Fancy. A család tagság egy hónapra több, mint a magyar minimálbér..


Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkibeusa.blog.hu/api/trackback/id/tr271349833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása