HTML

mindenkiBEUSA - USAmindenkibe

Friss topikok

Linkblog

2010.03.17. 04:02 mindenkiBeusa

képtelenség

Nagyon-nagyon ott tartunk, hogy mindjárt megyek haza. Kábé 100 nap maradt. Már megvan az utódom is. Kemény!
Tegnap kaptam egy levelet az ügynökségtől, hogy maradthatok ám még egy évig. Ha akarok. Másik család, újabb kalandok. Elgondolkodtam. Pláne hogy otthonról csak Orbán Viktor március 15-ei beszéde hallatszik el ide. Kabaré az az orszáég. Annyira arra meg nem vágyom. Mármint, hogy hazamenjek szarban tapicskolni. Ha lenne bármennyi komment is az oldalon, mondanám, hogy adjatok tanácsot.. ;)
Amúgy minden rendben, elkezdtem magam igazán jól érezni itt. Emberek, bulik, pörgés, suli. Bár sajnos 3 jó barátom már elköltözött és még egy el fog hamarosan, de jönnek az új emberek, az új haverok, az új élmények. Próbálom így felfogni. Elengedésből úgyis fejlesztenem kell magam.. Nyilván ezért adta fel az élet ezt a leckét nekem.
Képeket nem kaptok, mert a blog.hu egy szar és azonnal lefagy, amint képet illesztek be. így szállt el az utóbbi bejegyzésem is. :S Amúgy meg a facebook-on annyi van, hogy valójában a shit tons of pictures kifejezés illik rá..

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkibeusa.blog.hu/api/trackback/id/tr551846051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása