HTML

mindenkiBEUSA - USAmindenkibe

Friss topikok

Linkblog

2009.11.07. 15:08 mindenkiBeusa

Beteg? Há' egyen egy almát! :D

Vissza vagyunk jönve Floridából, a 25 fok hőmérsékletkülönbség és Peti arconköhögéseinek hatására sikerült összeszednem valami nátha félét. Nem influenza, még mielőtt aggódni kezdenétek. Bár ezerrel tombol a H1N1-pánik..
Sorakoznak az oltóanyagok a hűtőnkben. Mondjátok, hogy maradandi vagyok, de van némi ellenérzésem az oltással kapcsolatban. Az  orvos szülőknek meg is van a véleményük rólam emiatt. Hiszen milliók életét mentette meg az oltás és akárhányszorosára nőtt a várható élettartam meg minden.
Szóval egyenlőre nekem még nem hoztak vackinát, várják, amíg jó útra térek. :)
Magával a pánikkal kapcsolatban csak annyit tudok elmondani, hogy gyerekorvos anyu szerdán 2, csütörtökön pedig 3 újinfluenzást látott el. A vírus tehát itt van, valószínőleg a pulóvere ujján hazahozta nekünk is.
Nyugi, a biztosításom fedez egy méltó temetést..

Úgy egyébként meg a 10 hetes kurzus 9. heténél tartunk, szóval prezentáció, beadandó, záródolgozat és hasonló huncutságok adják a különleges ízt az amúgy sem dologtalan hétköznapoknak.

Kedden azonban valódi izgalmakkal fogok szembe nézni, és itt nem kifejezetten arra gondolok, hogy 2.20 pm-ra van időpontom a fogorvoshoz, hanem hogy este megyek Buffaloba METALLICA koncertre. Majd beszámolok. Meg töltök fel közös képeket Lars-sal és Robert-tel :D 

 

Szólj hozzá!

Címkék: metallica influenza h1n1


A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkibeusa.blog.hu/api/trackback/id/tr31507224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása